Våra tjänster / Projekt / Gardiner till skönhetssalong i Göteborg

Gardiner till skönhetssalong i Göteborg

Skönhetssalongen Beauty Style har expanderat med fler salonger de senaste åren. När man kliver genom dörrarna känns det som en egen oas - ett spa mitt i stan. Med hjälp av gardiner ska ytorna kännas ombonade och tilltalande, men också fylla en praktisk funktion för att dela av utrymmen som tex  behandlingsrum. Wavegardiner på takmonterade skenor kombinerades med måttanpassade dynor, och en mängd vackra kuddar och plädar för att skapa den lyxiga och avslappnade känslan man vill vaggas in i när man går genom dörrarna. Väggarna har målats i den tåliga färgen från Little Greene i olika toner av kulören Clay. Vi har sytt och monterat allt.

 

Inredare till skönhetssalong i Göteborg
En skönhetssalong ställer krav på estetiken och tålighet. Ett tyg måste klara tvätt och slitage. Här har våra inredare arbetat med ett tunnare tyg som används mellan de olika behandlingsstationerna för att ge en viss avskildhet, men ändå inte stänga ute ljuset. Helheten har kompletterats med kuddar i moderna material och mönster - allt i en ljus palett av beige, vitt, guld och ljust puderrosa.
Avskärmande gardiner till spa
Inred med gardiner på Spa

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina hotellgäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta någon av våra inredare direkt för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan