Tyger / Randiga

Randiga tyger på metervara

Randiga

Randiga tyger är ett utmärkt val om du vill bryta av mer mönstrade tyger och skapa en balanserad inredning. Randigt funkar både till hissgardiner, för att klä om en fåtölj, en pall eller att sy kuddar av. Hos oss handlar du randiga tyger på metervara till gardiner och möbler med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

Sortering:
Artiklar per sida:
Linwood Garden Gate Tyg
Tyg
1 240 kr
Linwood Croquet Tyg
Tyg
1 240 kr
Jane Churchill Larkin Tyg
Tyg
1 065 kr
Linwood Croquet Tyg
Tyg
1 240 kr

 

Randiga tyger till gardiner eller möbler

Randiga tyger finns i många kvalitéer och utföranden. Randigt är ständigt aktuellt och beroende på typ av rand och material i tyget blir känslan lite olika. En klassisk New England-rand från Ralph Lauren ger en somrig känsla medan en rakare rand med mer kontrast i färgerna ger ett elegantare uttryck. Det randiga tyget gör sig dessutom fint i hemmet som en rullgardin eller som en pyntkudde i soffan, beroende på färg och struktur. Ett randigt tyg är ett säkert kort då det aldrig går ur tiden. Det är dessutom ett perfekt komplement i de flesta hem då ränderna tillför lite liv rörelse samtidigt som det verkar elegant och stilrent för ögat. Hos Engelska Tapetmagasinet hittar du ett stort utbud randiga tapeter på metervara till både gardiner och möbler. 

 

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp randiga gardiner, hissgardiner, dynor, kuddar, sängkappor, överkast och mycket mer.
Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.

 

 

Kontakta oss gärna om randiga tyger

Det finns många randiga textilier i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.
Letar du efter ett randigt tyg men inte hittar rätt så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

 

Varumärken med ränder

Det finns ett randigt tyg för varje projekt - både privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Lewis & Wood, Ian Mankin, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.

 

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla randiga tyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken med ränder, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan