Stäng
Tyger / Medaljonger

Medaljongtyger

Medaljonger

Beroende på stilen på medaljongtyget passar det i både koja eller slott. De lite pampigare mönstren gör sig bra med lite högre takhöjd och känsla av salong medan de lite mindre kanske passar bättre i sommarstugan eller på landet. Hos oss handlar du textilier till gardiner och möbler med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt. 

 

Klassiska medaljongtyger

Det finns en del medaljongtyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter någon tapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Sömnad av gardiner

När du inte har möjlighet att sy själv hjälper våra duktiga sömmerskor till. Vår egen syateljé syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintoffsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Medaljonger är ett klassiskt tygmönster som det alltid finns en hel del av. Några av våra favoriter är tyger från Zoffany, Sanderson och Designers Guild. Vi är väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tapeter från märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, Duro, David Hicks, Elitis, Farrow & Ball, Fornasetti, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Liberty, Majvillan, Manuel Canovas, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Thibaut, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan